Consult met een hond

Je bent benieuwd wat een therapie met dieren is. Maar je wilt je niet direct vastleggen op een natuurgeneeskundige behandeling. Ook past een groepssessie in de vorm van een workshop niet bij jou, want 1-op-1 geeft meer diepgang en vertrouwen.

Dan heb ik leuk nieuws voor jou! Want vanaf nu kan je een individueel, los consult met hond bij mij boeken!

In mijn praktijk zet ik honden en schapen in voor natuurgeneeskundige therapie en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een consult breng ik je in contact met een dier, waardoor het dier zal reageren op jouw percepties en gedrag. Je word daarbij uitgedaagd om te kijken naar je eigen gedrag, gedachtes en emoties. Vaak komen dan thema’s naar voren die herkenbaar zijn in je proces van persoonlijke ontwikkeling, zoals contact maken, ademhaling of ontspanning.

Met een los consult krijg je nu de mogelijkheid om, los van een natuurgeneeskundige therapie, samen met een hond aan de slag te gaan met een thema. In 1 uur gaan we met een thema aan de slag. De kosten hiervoor zijn €55,-

Meer informatie over het inzetten van dieren lees je hier.

Lijkt het je wat? Neem dan contact op.