Natuurtherapie gaat verhuizen

Vanavond zal ik voor de laatste keer mijn praktijk voeren in de Ruimte voor Balans. Met een glimlach en een traan zal ik daar de deur achter mij dicht doen en woensdag de sleutels inleveren.

Ik glimlach omdat ik na bijna 3 jaar al zover gegroeid ben dat Natuurtherapie een eigen ruimte nodig heeft en fulltime de deuren kan openen. Ik ben de afgelopen weken druk geweest met het klussen en inrichten van mijn nieuwe praktijkruimte. Het wordt erg mooi! Het is nog niet helemaal af, de laatste kleine dingetjes moeten nog, maar dan heb ik een kamer van wel 45vierkante meter waar ik al mijn therapiesessies en activiteiten kan organiseren. Hoewel de ruimte nog niet midden in het bos staat, (wat uiteindelijk mijn grote wens is, want dat is pas echt Natuurtherapie), ben ik wel blij met de locatie: in hartje Enschede, direct tegenover het Ziekenhuis!

Het nieuwe adres is: Boulevard 1945 nr3 te Enschede.

De traan die ik achterlaat, is voor het loslaten van een mooie tijd. In de Ruimte voor Balans heb ik altijd heel fijn gewerkt. Ik kon heel laagdrempelig beginnen met 1 dagdeel in de week. Heleen Peters en Martin Wessels, de beheerders van de ruimte, waren altijd hartelijk en behulpzaam. Ik kan iedereen aanraden om op deze manier de start van je bedrijf vorm te geven! Zonder deze mogelijkheid om langzaam te kunnen groeien met de praktijk, was het vast een heel ander verhaal geworden.

En zo start ik het nieuwe jaar dus met een nieuwe praktijkruimte, met meer mogelijkheden en de hoop op veel mooie momenten met klanten!