Internationale Vrouwendag

SIVE, de vrouwenvereniging van Enschede, organiseert ook dit jaar weer een leuke middag en avond op de internationale vrouwendag: 8 maart. Ook Natuurtherapie is van de partij! Speciaal voor deze dag heb ik een workshop georganiseerd:

Welke beweging past bij jouw Natuurkwaliteit?

Om in balans te blijven, sporten we graag. Niet elke sport past bij jouw Temperament. Het model van de 4 Natuurkwaliteiten (Warm/Koud, Droog/Vocht) helpt om inzicht te krijgen welke activiteiten het beste bij jou passen. Na een korte theoretische inleiding in de 4 Natuurkwaliteiten, ga je spelenderwijze ontdekken welke Natuurkwaliteit bij jou past. Ten slotte kijken we welke hobby jouw Temperament versterkt of uit balans brengt. Zo ga jij naar huis met handvaten om je leven nog beter in balans te brengen.

Meer informatie

Datum: 8 maart 2018
Tijd: 14:30 & 19:30
Locatie: SIVE, in de Bibliotheek Enschede, Pijpenstraat 15 te Enschede
Meer informatie: via SIVE
Aanmelden via: info@sive.nl of 053-4347442