Nieuwe praktijkruimte

 

Ik heb de ruimte aan de Boulevard, in het oude SLO-gebouw, verlaten. In juli heb ik de sleutel daar ingeleverd en heb al mijn spulletjes mee genomen. De locatie midden in de stad heb ik ingeruild voor een praktijkruimte die veel meer past bij Natuurtherapie. Een plek die ik als volgt omschrijf: In de ecozone van Enschede, is een stuk bos. En in dat bos staat een huis. En in dat huis heb ik nu mijn praktijkruimte ingericht!

 

 

In plaats van ambulancesirenes, toeterende bussen en gierende banden van sjeesende scooters, hoor ik nu de wind door de bomen, het zoemen van insecten en het fluiten van vogeltjes. Wat een verademing! Wat een rust!

Hier kan ik inspiratie op doen, hier kan een massage echt een diepe ontspanning teweeg brengen, en hier kan spontaan het bos, het grasveld of de vijver opgezocht worden voor een consult vol inzichten en persoonlijke ontwikkeling. Hoe heerlijk is dat?! Zo kan er echt contact gemaakt worden met de natuur, en dat is waar ik voor sta.

Ook niet verkeerd: de toegang is volledig gelijkvloers en zelfs toegankelijk voor de rolstoel. Dus geen gigantische trap meer die beklommen moet worden! Als we willen werken aan je bewegelijkheid en conditie, maken we samen wel een wandeling door het bos. Een beetje bosbaden heeft veel meer gezondheidsvoordelen dan het inademen van stadslucht in een oud kantoorpand!

Jeetje wat ben ik blij met deze nieuwe ruimte!

Wil jij mijn nieuwe locatie komen bewonderen en de sfeer proeven? Je mag altijd een gratis kennismakingsconsult boeken. Na de zomervakantie ga ik ook wat leuke activiteiten plannen, dus hou deze website en Facebook-pagina goed in de gaten!

Het nieuwe adres is: Ekersdijk 235 te Enschede. Voor de routebeschrijving (met foto’s) kijk op contact.