Persoonlijke Ruimte

Een gratis workshop voor de gevoelige mens

Ben jij het gevoelige type dat makkelijk emotie overneemt van anderen? Heb jij moeite om je grenzen aan te geven? Of ben je gewoon benieuwd hoe groot jouw persoonlijke ruimte is? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Tijdens deze workshop wordt jouw persoonlijke ruimte zichtbaar gemaakt. Dit klinkt heel vaag en mysterieus, want de persoonlijke ruimte is niet alleen fysiek tastbaar. De methode die ik me eigen heb gemaakt om de persoonlijke ruimte zichtbaar te maken is heel simpel en doeltreffend. Zonder hocus-pocus, enkel gebaseerd op jouw fysieke, geestelijke en emotionele reacties.

Programma

Na een korte introductie zullen we heel praktisch aan de slag gaan: nadat je persoonlijke ruimte zichtbaar is gemaakt, mag je oefenen om je ruimte te versterken en te beschermen. Hierbij komt of komen een of twee therapie-hond(en) helpen, door je uit te dagen en uit te nodigen. Aan het einde van de middag ga je naar huis met nieuwe inzichten en tools om je grenzen te bewaken en je beter af te schermen tegen ongewenste invloeden.

Heel kort over mij

Als Natuurgeneeskundige werk ik aan het verbeteren van de gezondheid van mensen op fysiek, geestelijk, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Voor sociaal- emotionele hulpvragen zet ik graag mijn dierlijke assistenten in. Zo kan ik met mijn honden bijvoorbeeld een ondersteuning zijn door snel inzicht te geven in de kern van het probleem en praktische oefeningen mee naar huis te geven.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 7 feb 2020

Tijd: 14:00 – 15:00. We beginnen op tijd, je kunt beter te vroeg dan te laat komen.

Locatie: Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34, 7551HV Hengelo (Overijssel).

Prijs: Gratis!

Aanmelden

Het is fijn om te weten dat je ook wil komen. Dan zet ik alvast een stoel voor je klaar.
Om je aan te melden voor de workshop, neem contact op via mail of telefoon.

 

Deze workshop is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen de Bibliotheek Hengelo en Bewust Twente.