Gezonde Darmen

Een goede gezondheid begint met een gezonde voeding.

Daar zijn we het allemaal over eens. Veel mensen zijn ook op zoek naar een gezond dieet. Doordat er zo veel verschillende opvattingen zijn over welke voeding gezond is, zijn er ook heel veel verschillende dieeten die je kunt volgen. Jij zult vast al wel eens gemerkt hebben dat het ene dieet wel en het andere dieet totaal niet bij jou past. Hoe komt dat toch? Hoezo kan er niet gewoon 1 simpel dieet gezond zijn voor iedereen?!

Welk voedsel gezond is voor jou, hangt helemaal af van jouw spijsvertering.

Dit wordt nogal eens over het hoofd gezien. En hierover is eigenlijk nog niet eens zo veel bekend. De wetenschappers zijn nog maar bij het begin te begrijpen welke impact darmflora heeft, om maar een voorbeeld te noemen. Uiteraard is er al wel heel veel over te vertellen, ook heel veel oude kennis geeft inzicht in hoe je goed voor je spijsvertering zorgt.

Deze avond staat daarom in het teken van de spijsvertering. Tijdens deze thema avond kan je leren hoe je voor gezonde darmen zorgt en kijken we naar spijsverteringsklachten zoals obstipatie, het prikkelbare darm syndroom en voedselintoleranties.

Waar gaan we het o.a. over hebben?
– Buikpijn
– Ontlasting
– Buikvorm en houding
– Darmflora
– Symboliek van de spijsverteringsorganen
– Voeding en nog veel meer…

Datum & Tijd
21 jan 2019, 19:30 – 21:30

Locatie
In de praktijkruimte van Natuurtherapie
Boulevard 1945 nr3, Enschede (routebeschrijving met foto’s, zie contact)

Prijs
€10,- per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden
Het is verplicht om je aan te meldden, omdat er een beperkt aantal plekken zijn. Om je aan te meldden, of voor meer informatie, neem je via email of telefoon contact op.