Hoofdpijn & Migraine

Heb jij bijna dagelijks last van hoofdpijn? Of heb jij al jaren lang migraine? Dan heb jij waarschijnlijk al heel wat doosjes pijnstillers leeg gegeten. Hoewel hoofdpijn een veel voorkomende klacht is, is de werkelijke oorzaak vaak onbekend. Wij hebben ons aangeleerd om vooral de symptomen van de hoofdpijn te bestrijden: aspirine, ibuprofen en paracetamol zijn een van de meest gebruikte medicijnen in Nederland! De pijnstillers helpen vaak wel. Maar jij hebt misschien al wel gemerkt dat de hoofdpijn steeds weer terug komt of dat je steeds sterkere pijnstillers nodig hebt. En wist jij, dat je juist van die pijnstillers ook hoofdpijn kunt krijgen?!

Jij wilt graag van de pijnstillers af.

Maar het is ook geen optie om elke keer lamgelegd te worden en je volledig terug te moeten trekken uit het leven, door de hoofdpijn die je hebt. Dus ben je op zoek naar alternatieven.

Tijdens deze thema avond ga ik met je op zoek naar die alternatieven. We gaan op onderzoek naar de achterliggende oorzaken van je hoofdpijn en je mag kennismaken met natuurlijke behandelmethodes. Door de achterliggende oorzaak van je hoofdpijn op te sporen en aan te pakken, kan je duurzaam en zonder chemische middelen van je hoofdpijn af komen.

In het eerste deel van de avond deel ik wat theorie, waarbij regulier medische kennis aangevuld wordt met de kennis uit de natuurgeneeskunde. In het tweede deel van de avond mag je enkele behandelmethodes van Natuurtherapie gaan proeven en ervaren. Zo ga je aan het eind van de avond naar huis met nieuwe inzichten en handige tips.

Waar gaan we het o.a. over hebben?
– Herkenningspunten van o.a. spanningshoofdpijn en migraine
– Het nut van hoofdpijn
– Chemische, natuurlijke en lichaamseigen pijnstillers
– Rust en ontspanning
– Bekende en onbekende triggers (denk aan voeding, medicijnen, etc)

Datum & Tijd
18 feb 2019, 19:30 – 21:30

Locatie
In de praktijkruimte van Natuurtherapie
Boulevard 1945 nr3, Enschede (routebeschrijving met foto’s, zie contact)

Prijs
€10,- per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden
Het is verplicht om je aan te meldden, omdat er een beperkt aantal plekken zijn. Om je aan te meldden, of voor meer informatie, neem je via email of telefoon contact op.