Hooikoorts

Therapiehond HarryStaat voor jou de lente en zomer ook in het teken van traanogen, niesen en heel wat anti-hooikoorts-pillen? Juist op de dagen dat het echt mooi is, wanneer het zonnetje schijnt en alles lekker warmer wordt, baal jij, want jij kunt niet genieten van de frisse buitenlucht. Want die frisse buitenlucht zit vol met stof en pollen!

Waarschijnlijk heb jij al allerlei methodes en medicijnen om enigszins het hooikoortsseizoen door te komen. Helaas hebben de meeste medicijnen heel wat bijwerkingen. Vermoeidheid en benauwdheid zijn enkele tekens dat de medicijnen jou niet echt beter maken, maar enkel jouw reactie-systeem onderdrukken. En vaak lijkt de hooikoorts zelf ook ieder jaar erger te worden.

Je immuunsysteem versterken ipv onderdrukken
Zou jij op een andere manier je klachten willen verlichten? En wil je ook weten hoe je buiten het hooikoorts-seizoen eraan kunt werken om het volgende jaar minder last te krijgen? Kom dan eens naar deze thema avond. Tijdens deze avond geef ik antwoorden op deze vragen. We gaan het hebben over de functie van de hooikoorts en wat de hooikoorts te vertellen heeft over jouw immuunsysteem. Je zult er achter komen dat je er beter aan doet om je immuunsysteem te versterken in plaats van te onderdrukken.

Je mag gaan snuffelen aan therapievormen die jouw immuunsysteem ondersteunen en versterken. Ik zal veel praktische tips gaan delen en enkele mag je deze avond ook uitproberen. Zo ga je aan het einde van de thema avond naar huis met nieuwe inzichten en ervaringen.

Waar gaan we het o.a. over hebben?
– Symptomen van hooikoorts
– Symboliek van pollen
– Het effect van anti-histamine
– Natuurlijke remedies om hooikoortsklachten te verlichten
– Belastende en opbouwende stoffen voor je immuunsysteem

Datum & Tijd
13 mei 2019, 19:30 – 21:30

Locatie
In de praktijkruimte van Natuurtherapie
Boulevard 1945 nr3, Enschede (routebeschrijving met foto’s, zie contact)

Prijs
€10,- per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden
Het is verplicht om je aan te meldden, omdat er een beperkt aantal plekken zijn. Om je aan te meldden, of voor meer informatie, neem je via email of telefoon contact op.