De Honden

Harry

HarryHarry is een gecastreerd reutje geboren in mei 2009. Hij is de eerste hond die Rick Blind en ik als huisdier in ons midden hebben genomen. Hij was toen al 1 ½ jaar oud.

Harry is een zeer atletische, fijngevoelige en vrolijke Border Collie. Hij nodigt uit om op verkenning te gaan. Met hem kan je ontdekken wat een mooie wandelroute is en hij zal je ook de mooie weilandjes laten zien. Met doggy-dance en agility brengt hij ook jou in beweging. Zowel been- als ook lachspieren zullen geoefend worden.

Harry zal eerder confronteren, dan weglopen.

Hierdoor worden wij, mensen, gedwongen om ons handelen nog eens in overweging te nemen. Harry leert ons om eerlijk en respectvol om te gaan met sociale en emotionele grenzen.

 

Lizzy

Lizzy is geboren in september 2014. Haar hebben wij als pup in ons gezin gehaald. En ook al is ze nu officieel geen pup meer, in hart en nieren zal ze altijd een pup blijven. Lizzy is altijd blij en aanhankelijk. De hele wereld is een speelveld en alles is prachtig.

Zij leert ons dat er altijd iets moois te beleven is!

Ondertussen is Lizzy uitgegroeid tot een eigenwijze jonge dame en heeft al enige ervaring opgedaan in het werk met mensen. Ze kan je ondersteunen als je verdrietig bent, en uitdagen als je moeite hebt om je grenzen aan te geven. Haar opgetogen manier van leven, werkt erg aanstekelijk en zo is ieder moment met haar een feestje!

Lizzy  img_1145

 

Emmie

Op 2 december 2016 hebben we afscheid van haar moeten nemen.

Emmie was een super lieve, knuffelige hond, ze zal altijd in ons hart bij ons blijven.

IMG_0287