Verhalen van klanten

Bloem09

I. vertelt na een individuele sessie met Harry:

“Ik merk dat ik vanochtend veel indrukken opgedaan heb. Het was super leuk en ook heel leerzaam. Verbazingwekkend hoe veel invloed je eigen gemoedstoestand op je omgeving heeft. Ik wist niet dat honden zo direct en puur spiegelen, mooi werk. Afgelopen week had ik ook een keer zo’n inzicht tijdens de meditatie: leiding geven is eigenlijk vooral leiding geven aan jezelf en dat bleek vandaag wel weer in de praktijk. Alert zijn en letten op de nonverbale communicatie vooral ook en rustig blijven en niet zo druk zijn met wat er kan gebeuren. Je begeleiding vond ik ook erg prettig, duidelijk en rustig en gewoon elke keer een stapje verder gaan. En Harry deed het ook top natuurlijk. Erg waardevol voor me, hartstikke bedankt!”

 

G. kwam met kramp:

Toen G. bij mij kwam, had ze iedere dag meerdere keren last van heftige kramp. De pijn was soms zo heftig dat ze in paniek dacht dat ze een hartaanval zou krijgen! Gelukkig kon de huisarts met een hartonderzoek een probleem met het hart uitsluiten. Maar wat was het dan wel? En wat kon eraan gedaan worden? Ik heb na een anamnese en irisfoto’s een behandelplan met kruiden voor G. bedacht. Een sterk ontkrampend kruid gaf ik haar mee die ze acuut bij de kramp kon innemen, een kruiden combinatie gaf ik haar die haar orgaanfuncties gingen ondersteunen. Toen G. na 6 weken terug kwam, had ze in al die tijd nog maar 5x kramp gehad, en maar een paar keer het acute kruid hoeven gebruiken! Ze vond dit kruid wel heel smerig, maar het hielp altijd direct. Ik was verbaasd hoe snel en groots deze verandering was! Dat had ik niet verwacht! G. was er zelf ook heel erg blij mee. Ze voelde zich 10x fitter en ging weer met allerlei hobbies aan de slag.

Bloem02

K. vertelt wat zij heeft meegenomen van de workshop met de schapen:

“Stof tot nadenken. Ik weet soms best hoe bepaalde dingen werken, maar door de workshop werd het soms ook inzichtelijk hoe dat gebeurt, bijvoorbeeld het niet tot nauwelijks geluiden maken toen jij er om vroeg. Ik houdt me soms in, durf soms niet van me te laten horen. Maar ook het benaderen en contact leggen met de schapen liet zien hoe het benaderen en contact leggen naar mensen ook kan werken. Heel leuk en leerzaam om dit te ervaren en zien gebeuren.”

 

P. deelt over haar ervaring met schapen:

“Zondag, 8 mei, hebben mijn zussen en ik een prachtige ervaring opgedaan bij Esra’s workshop “Ontdek je Natuurkwaliteit met schapen”! Natuurlijk hadden we ook het mooiste weer wat je je kunt voorstellen! Maar onder Esra’s professionele leiding ontstond er een echt gevoel van verbondenheid, met de natuur en ook onderling. Echt een workshop met veel afwisseling; momenten van diepgang en bezinning afgewisseld met momenten van activiteit en verrassing! Zeer de moeite waard!”

Bloem11

A. had migraine:

A kwam al langer bij mij voor ontspanningsmassages. Op een gegeven moment vertelde ze mij dat ze last had van migraine. Voor haar was het normaal om eens in de zoveel tijd helemaal ten minste een hele dag plat te moeten liggen en zich af te moeten sluiten voor de wereld. Ik vond: dat moet toch anders kunnen! Ik bood haar een kruiden recept aan en gaf nog wat lichaamsgerichte oefeningen mee naar huis. De hoofdpijn werd minder en de migraine blijft nu al zeker 3 maanden uit. Na een kleine aanpassing in het kruidenrecept gaat het A ook makkelijker af om de druppels te nemen. Het kan nog even duren voordat we echt vertrouwen dat de migraine weg blijft, maar we zijn in ieder geval op het juiste pad!

 

Ook I. had migraine:

I had al 25jaar lang last van maandelijks terugkerende migraine. Ze zag het een beetje als een maandelijkse afrekening van hoe goed ze voor zichzelf gezorgd had en hoe stressvol haar tijd was geweest. Toch wou ze er graag vanaf, want het belemmerde haar in haar functioneren als moeder en yogadocente. Ze zocht naar voedingsadviezen en was ook benieuwd naar de werking van Bachbloesems. Na mijn voedingsanalyse zag ik dat I. al een heel gezond dieet had. Ze had veel allergenen (zoals gluten en lactose) uit haar dieet verbannen. Toch miste ze een belangrijk onderdeel: vetten! En zo simpel was dan ook mijn advies: vetten toevoegen. Ik gaf haar nog wat kleine tips, puntjes op de “i”, en ze ging ermee aan de slag. Daarnaast kreeg ze Bachbloesems mee en ook wat kruidenthee ter extra ondersteuning. Al heel snel voelde ze zich fitter met de voeding die ze tot zich nam. En binnen een paar maanden bleef de migraine ook opeens weg. Ze heeft nu al een half jaar lang geen migraine meer gehad en is daar heel erg blij om! Ik ben ook trots op haar, want uiteindelijk heeft zij zelf de verandering in haar leven gemaakt, waardoor ze nu weer met meer energie haar kinderen kan opvoeden en de yogalessen kan begeleiden.

Bloem07