Tarieven

Om kennis te maken met mij en mijn praktijk kan je langs komen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je een natuurgeneeskundige behandeling, dan maken we een afspraak voor een anamnese (incl iriscopie) en het eerste vervolg consult. In dit eerste vervolg consult ontvang je de natuurgeneeskundige diagnose en presenteer ik je het behandelplan. Hierna besluiten we samen of en hoe we verder gaan. Los daarvan kan je afspraken maken voor een eenmalig consult met hond, een iriscopie of een algemeen voedingsadvies.

Als onderdeel van een behandeling is het vaak nodig om producten, zoals voedingssupplementen, bachbloesems of een huidborstel te kopen. Hiervoor kan je zelf gaan shoppen. Je hebt ook de mogelijkheid om de producten via mij te bestellen. Zo heb jij geen omkijken naar (web)winkels en krijg je een product met hoge kwaliteit thuis toegestuurd of mee tijdens het volgende consult.

Vergoeding

Omdat ik door de beroepsvereniging erkend ben, is het mogelijk dat de consulten (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Meestal heb je hiervoor een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen nodig. Bekijk hiervoor je polis, of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Tarieven

De tarieven voor de consulten en aanvullende producten zijn in het onderstaande lijstje gepresenteerd. De tarieven voor de activiteiten staan op de desbetreffende pagina vermeld.

Afspraak Tijd Kosten (incl BTW)
Kennismakingsgesprek 30 min gratis
Natuurgeneeskundige anamnese (incl iriscopie en 1e vervolg consult) 2 + 1 uur € 120,-
Natuurgeneeskundig vervolg consult 1 tot 1,5 uur € 65,-
Consult met hond 1 uur € 55,-
Iriscopie consult 1 uur € 45,-
Algemeen voedingsadvies 1 uur € 45,-

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP, het therapeutenplatform van de 4 natuurkwaliteiten en het netwerk Bewust Twente.

Lid NWP: P1691
AGB: 9006174/90102198

KvK: 62705091
BTW: NL 016830970 B1
IBAN: NL66 KNAB 0256012660