Dieren als assistent

De lezing over animal assisted interventions

Ben jij benieuwd wat animal assisted interventions zijn? Zou je graag willen weten wat het voor je kan betekenen? Of wil je graag iets meer weten over mijn werkwijze met de dieren als natuurgeneeskundige?
Kom dan naar de interactieve lezing “Dieren als assistent”!

Tijdens het eerste deel van deze lezing zal ik de theorie van het werken met dieren als therapeutisch hulpmiddel presenteren. Hierbij leg ik uit hoe dieren onderdeel zijn van mijn natuurgeneeskundige behandelplan. Aan de hand van voorbeelden wordt duidelijk in welke situaties dieren als assistent de therapie kunnen ondersteunen. Zo wordt duidelijk welke effecten dieren in een interventie hebben, en welk mechanisme hier achter zit. Hierbij zal ik ook ingaan op de verschillende eigenschappen van verschillende dieren zoals honden, schapen, paarden en kippen.

AAI03Tijdens het twee deel gaan we praktisch aan de slag. Met enkele envoudige oefeningen ervaar je persoonlijk wat het effect van het dier als assistent kan zijn. Hier kom je in contact met enkele van mijn dierlijke assistenten.

Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor vragen.

Data en Locatie

maandag 20 maart 2017, 19:30 – 21:30, in de Ruimte voor Balans, Potsweg 15-b, Enschede

donderdag 21 sept 2017, 19:30 Р21:30, bij Woha-li Minicamping Twekkelo, Twekkelerweg 347a te Hengelo (Ov)

Als je met een groep wilt komen van minimaal 5 deelnemers, is het mogelijk hier een aparte datum en locatie voor te plannen.

Prijs

‚ā¨10,- per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden

Het is verplicht om je aan te meldden, omdat er een beperkt aantal plekken zijn. Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen, neem contact op via email of telefoon.