Lekker in je vel

Met behulp van honden

 

IMG_3923Je zit niet lekker in je vel… misschien ben je snel geïrriteerd, hebt allerlei pijnkwaaltjes of bent om het minste en geringste emotioneel. Dat is niet fijn en je wilt hier graag verandering in brengen. Maar waar moet je nou beginnen? Wat kun je nu doen om weer lekker in je vel te zitten?

Stil staan bij wat er aan de hand is en wat je nu echt nodig hebt, is de eerste stap. Het model van de 4 natuurkwaliteiten kan helpen om je hierbij inzicht te geven. Het maakt je eigen gedrag (en dat van een ander) begrijpelijk door te laten zien welke actie gevold wordt door welke reactie.

Tijdens deze workshop kan die eerste stap naar bewustwording en inzicht gemaakt worden. Door de theoretische kennis over de 4 natuurkwaliteiten leer je op een nieuwe manier naar je gedrag te kijken. Daarnaast gaan we met alle 4 de natuurkwaliteiten ook praktisch kennis maken. Zo kan jij ervaren wat elke kwaliteit met je doet en kan je ontdekken welke kwaliteit jou goed doet en welke kwaliteit jou verder uit balans brengt.

Door de interactie met de honden, ga je leren over jezelf.
Door de interactie met de honden, ga je leren over jezelf.

Met behulp van de activiteiten in de natuur en met de honden, kan jij op een veilige en speelse wijze de confrontatie met jezelf aangaan.

Door de interactie met de honden ga je leren over jezelf. Tijdens deze workshop ga je samen met de honden oefenen en experimenteren met je eigen gedrag. Omdat de hond op jouw lichaamstaal in het hier en nu reageert, krijg je up to date en eerlijke feedback op wat je doet. Door hierop te reflecteren wordt je je bewust van je gedrag en gevoel, je voorkeuren en aversies, je grenzen en je talenten. Zo worden ook onderliggende behoeftes naar de oppervlakte gebracht. Dit kan zeer confronterend zijn, maar ook verhelderend en bekrachtigend!

Zo kan je met deze workshop voor persoonlijke ontwikkeling nieuwe inzichten krijgen op het gebied van je gedrag en je behoeftes. En heb je een eerste stap gezet om weer lekker in je vel te gaan zitten.

 

Algemene informatie

De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Als je met een groep wilt komen van minimaal 5 deelnemers, is het mogelijk hier een aparte datum en locatie voor te plannen.

Datum, Tijd & Locatie

Zondag 14 mei 2017, van 13:00 – 17:30, Kersdijk te Enschede (adresgegevens ontvang je bij aanmelding)

Zondag 22 okt 2017, van 13:00 – 17:30, Kersdijk te Enschede (adresgegevens ontvang je bij aanmelding)

Prijs

€65,- per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden

Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen, neem contact op via email of telefoon.

4natuurkwaliteiten