Ontdek je natuurkwaliteit

met behulp van schapen

 

Een workshop voor persoonlijke ontwikkeling

 

Workshop02

Iedereen heeft van nature kwaliteiten, eigenschappen die je vanaf je geboorte maken wie je bent. Zo heeft de een de kwaliteit om de leiding te nemen en de ander straalt van nature rust uit.

We zien onze eigen kwaliteiten vaak als normaal en de kwaliteiten van een ander als bijzonder. Vanuit de maatschappij ontstaat bovendien de onbalans tussen de ene kwaliteit die wel gewaardeerd wordt, waarmee je een goed betaalde baan krijgt, en de andere kwaliteit die niet eens herkend wordt.

In de natuur is dat anders. Alle kwaliteiten worden gewaardeerd. Voor alles is er een seizoen en voor iedereen is er een moment om te stralen.

Tijdens deze workshop kan je ontdekken waar jouw natuurkwaliteit ligt. Het model van de 4 natuurkwaliteiten biedt daarbij een platform, aan de hand waarvan we onze eigenschappen kunnen uitleggen. Door de activiteiten in de natuur en met de schapen word je je bewust van je gedrag en gevoel, je voorkeuren en aversies, je grenzen en je talenten. De activiteiten zijn rustgevend, activerend, verbindend en confronterend. Door de vertaalslag naar het dagelijkse leven, neem je inzichten met betrekking tot jouw persoonlijke kwaliteiten mee naar huis. Onderwerpen zoals communicatie, grenzen stellen en je gevoel volgen, zullen daarbij zeker aan bod komen.

Workshop03De natuurrijke omgeving zorgt voor een ontspannen atmosfeer. En het contact met de schapen nodigt uit om onbevangen en met een positieve kijk te experimenteren en te reflecteren. De directe en eerlijke feedback, die je uit de interactie met de dieren ontvangt, ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling en versterken je gevoel van zelfwaarde en respect.

Data

 

Zondag 25 juni 2017, van 13:00 – 17:30

Zondag 10 september 2017, van 13:00 – 17:30

De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Als je met een groep wilt komen van minimaal 5 deelnemers, is het mogelijk hier een aparte datum voor te plannen.

Locatie

In de natuurrijke omgeving van Enschede. De adresgegevens ontvang je bij de aanmelding.

Prijs

€65,- per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden

Om je aan te melden of meer informatie te ontvangen, neem contact op via email of telefoon.